Pokročilá ochrana účtu

Pokročilá ochrana účtu omezí přihlašování e-mailem pouze na odkaz. Místo 6znakového kódu, který by se někdo mohl pokusit uhodnout, se přihlásíte otevřením odkazu, který vám pošleme e-mailem, takže se do vašeho účtu nikdo nedostane hádáním.

Co se změní, když je zapnutá

  • •

    Přihlašovací e-maily obsahují pouze odkaz. Přihlašovací kódy jsou vypnuté a jakýkoli zadaný kód je odmítnut.

  • •

    Zařízení jsou odhlášena po 14 dnech bez použití místo po 30.

  • •

    Přihlašování přes Discord, Google, GitHub nebo X funguje dál jako obvykle.

  • •

    Při každém zapnutí nebo vypnutí vám pošleme e-mail, takže se dozvíte, pokud ji změní někdo jiný.

Účty, které ji mají zapnutou automaticky

Ověřené účty, partneři a tým Snipp jsou nejpravděpodobnějšími cíli převzetí účtu, proto je pro ně Pokročilá ochrana účtu vždy zapnutá a nelze ji vypnout.

Zapnutí a vypnutí

Kdykoli ji můžete zapnout nebo vypnout v nastavení účtu.

Nemůžete se přihlásit?

Pokud se do svého účtu nemůžete dostat, kontaktujte náš tým podpory a pomůžeme vám se do něj vrátit.

Další články