Tehostettu tilin suojaus

Tehostettu tilin suojaus tekee sähköpostilla kirjautumisesta pelkällä linkillä toimivan. Sen sijaan, että käytössä olisi 6-merkkinen koodi, jota joku voisi yrittää arvata, kirjaudut sisään avaamalla sähköpostitse lähettämämme linkin, joten kukaan ei pääse tilillesi arvaamalla.

Mikä muuttuu, kun se on käytössä

  • •

    Kirjautumissähköpostit sisältävät vain linkin. Kirjautumiskoodit ovat pois käytöstä, ja kaikki syötetyt koodit hylätään.

  • •

    Laitteet kirjataan ulos 14 päivän käyttämättömyyden jälkeen 30 päivän sijaan.

  • •

    Kirjautuminen Discordilla, Googlella, GitHubilla tai X:llä toimii edelleen normaalisti.

  • •

    Lähetämme sinulle sähköpostin aina, kun se otetaan käyttöön tai pois käytöstä, joten tiedät, jos joku muu muuttaa sitä.

Tilit, joilla se on käytössä automaattisesti

Vahvistetut tilit, kumppanit ja Snipp-henkilökunta ovat todennäköisimpiä tilikaappausten kohteita, joten tehostettu tilin suojaus on heillä aina käytössä eikä sitä voi poistaa käytöstä.

Käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

Voit ottaa sen käyttöön tai pois käytöstä milloin tahansa kohdasta tiliasetukset.

Etkö pääse sisään?

Jos et pääse tilillesi, ota yhteyttä tukitiimiimme, niin autamme sinut takaisin sisään.

Lisää artikkeleita