Snippy er assistenten som er innebygd i Snipp for Plus- og Ultra-medlemmer. Åpne Snippy med chatteknappen i det nederste hjørnet for å få svar om Snipp, se på kontoen din eller få gjort noe uten å lete gjennom innstillingene.
Svare på spørsmål om Snipp, planene og funksjonene, ved hjelp av hjelpeartiklene og dokumentasjonen vår.
Se på kontoen din, inkludert planen, innleggene, appene, domenene og de innloggede enhetene dine.
Redigere innleggene og profilen din, administrere appene og domenene dine, endre temaet og innstillingene dine eller logge ut en enhet.
Redigere bildet eller videoen som er åpen i redigeringsverktøyet, for eksempel beskjære det, legge til tekst eller sløre noe og la sløringen følge det når det beveger seg.
Redigere bilder som venter på opplastingssiden, flere om gangen, og sløre personopplysninger i bildene du laster opp fra nettstedet, appene eller API-et når Slør personopplysninger er slått på i Innstillinger.
Se på bildet eller videoen som er åpen i et innlegg eller i galleriet ditt når spørsmålet ditt handler om det.
Laste ned en ferdiglaget ShareX- eller XerahS-konfigurasjon for en av appene dine.
Vise andre medlemmers offentlige profiler, med den samme informasjonen som alle kan se på profilsiden deres.
Gi en forespørsel videre til Snipp-teamet når den trenger et menneske.
Snippy jobber bare med din egen konto. Aksentfargen din, innstillingene som er lagret i nettleseren, som språk og utseende, og redigeringer av bildene og videoene dine skjer med en gang. Angre-knappen i redigeringsverktøyet tar tilbake en redigering, og originalfilen på enheten din endres aldri. For alt annet viser Snippy deg et kort med nøyaktig hva som vil endres, og ingenting skjer før du lagrer eller bekrefter det.
Snippy har en daglig forbruksgrense, og grensen for Ultra er tre ganger så høy som for Plus. Lengre oppgaver, som å redigere bilder, bruker mer av den enn et raskt spørsmål, og hvert bilde Slør personopplysninger sjekker, bruker litt. I faktureringsinnstillingene ser du hvor mye du har brukt og når grensen nullstilles, og hvis du når den, forteller Snippy deg når du kan sende mer.
Samtalene dine med Snippy lagres sammen med kontoen din slik at teamet vårt kan følge opp hvis du trenger hjelp. Å starte en ny samtale gir Snippy en ny start og fjerner samtalen fra visningen, men tidligere meldinger blir værende på kontoen din. De er inkludert i dataeksporten din og slettes sammen med kontoen din.
Snippy er en KI-assistent, så dobbeltsjekk alt som er viktig. Hvis noe ikke ser riktig ut, eller du heller vil snakke med et menneske, be Snippy om å gi det videre til teamet eller kontakt brukerstøtte direkte.
Brukerstøtteteamet vårt hjelper gjerne med alt Snippy ikke kan.