Geavanceerde accountbeveiliging

Met geavanceerde accountbeveiliging log je met je e-mail alleen nog in via een link. In plaats van een code van 6 tekens die iemand zou kunnen proberen te raden, log je in door de link te openen die we je mailen, zodat niemand zich je account in kan raden.

Wat er verandert als het aan staat

  • •

    Inlogmails bevatten alleen een link. Inlogcodes staan uit en elke ingevoerde code wordt geweigerd.

  • •

    Apparaten worden na 14 dagen zonder gebruik uitgelogd, in plaats van 30.

  • •

    Inloggen met Discord, Google, GitHub of X blijft gewoon werken.

  • •

    We mailen je telkens als het aan of uit wordt gezet, zodat je het weet als iemand anders het wijzigt.

Accounts die het automatisch aan hebben

Geverifieerde accounts, partners en het Snipp-team zijn de meest waarschijnlijke doelwitten van accountovernames, dus voor hen staat geavanceerde accountbeveiliging altijd aan en kan het niet worden uitgeschakeld.

Aan- of uitzetten

Je kunt het op elk moment aan- of uitzetten in je accountinstellingen.

Buitengesloten?

Kom je niet in je account? Neem contact op met ons supportteam en we helpen je weer binnen.

Meer artikelen