Zaawansowana Ochrona Konta

Zaawansowana Ochrona Konta ogranicza logowanie przez e-mail wyłącznie do linku. Zamiast 6-znakowego kodu, który ktoś mógłby próbować odgadnąć, logujesz się, otwierając link, który wysyłamy Ci e-mailem, więc nikt nie dostanie się na Twoje konto metodą zgadywania.

Co się zmienia, gdy jest włączona

  • •

    E-maile logowania zawierają tylko link. Kody logowania są wyłączone, a każdy wpisany kod jest odrzucany.

  • •

    Urządzenia są wylogowywane po 14 dniach bez użycia zamiast po 30.

  • •

    Logowanie przez Discord, Google, GitHub lub X działa dalej jak zwykle.

  • •

    Wysyłamy Ci e-mail przy każdym włączeniu lub wyłączeniu, więc dowiesz się, jeśli zmieni ją ktoś inny.

Konta, które mają ją włączoną automatycznie

Zweryfikowane konta, partnerzy i Zespół Snipp są najbardziej prawdopodobnymi celami przejęć kont, dlatego Zaawansowana Ochrona Konta jest u nich zawsze włączona i nie można jej wyłączyć.

Włączanie i wyłączanie

Możesz ją włączyć lub wyłączyć w dowolnym momencie w ustawieniach konta.

Nie możesz się zalogować?

Jeśli nie możesz dostać się na swoje konto, skontaktuj się z naszym zespołem wsparcia, a pomożemy Ci odzyskać dostęp.

Więcej artykułów