Protecție avansată a contului

Protecția avansată a contului face ca autentificarea prin e-mail să fie posibilă doar prin link. În loc de un cod de 6 caractere pe care cineva ar putea încerca să îl ghicească, te conectezi deschizând linkul pe care ți-l trimitem pe e-mail, astfel încât nimeni nu poate intra în contul tău ghicind.

Ce se schimbă când este activată

  • •

    E-mailurile de conectare conțin doar un link. Codurile de conectare sunt dezactivate, iar orice cod introdus este refuzat.

  • •

    Dispozitivele sunt deconectate după 14 zile de neutilizare, în loc de 30.

  • •

    Conectarea cu Discord, Google, GitHub sau X funcționează în continuare ca de obicei.

  • •

    Îți trimitem un e-mail de fiecare dată când este activată sau dezactivată, ca să afli dacă o modifică altcineva.

Conturi care o au activată automat

Conturile verificate, partenerii și Echipa Snipp sunt cele mai probabile ținte ale preluărilor de cont, așa că Protecția avansată a contului este mereu activată pentru ele și nu poate fi dezactivată.

Activarea sau dezactivarea

O poți activa sau dezactiva oricând din setările contului tău.

Nu poți intra?

Dacă nu poți intra în contul tău, contactează echipa noastră de asistență și te vom ajuta să revii.

Mai multe articole