Pokročilá ochrana účtu

Pokročilá ochrana účtu obmedzí prihlasovanie e-mailom iba na odkaz. Namiesto 6-znakového kódu, ktorý by sa niekto mohol pokúsiť uhádnuť, sa prihlásiš otvorením odkazu, ktorý ti pošleme e-mailom, takže sa do tvojho účtu nikto nedostane hádaním.

Čo sa zmení, keď je zapnutá

  • •

    Prihlasovacie e-maily obsahujú iba odkaz. Prihlasovacie kódy sú vypnuté a akýkoľvek zadaný kód je odmietnutý.

  • •

    Zariadenia sú odhlásené po 14 dňoch bez použitia namiesto po 30.

  • •

    Prihlasovanie cez Discord, Google, GitHub alebo X funguje ďalej ako zvyčajne.

  • •

    Pri každom zapnutí alebo vypnutí ti pošleme e-mail, takže sa dozvieš, ak ju zmení niekto iný.

Účty, ktoré ju majú zapnutú automaticky

Overené účty, partneri a tím Snipp sú najpravdepodobnejšími cieľmi prevzatia účtu, preto je pre nich Pokročilá ochrana účtu vždy zapnutá a nedá sa vypnúť.

Zapnutie a vypnutie

Kedykoľvek ju môžeš zapnúť alebo vypnúť v nastaveniach účtu.

Nemôžeš sa prihlásiť?

Ak sa do svojho účtu nevieš dostať, kontaktuj náš tím podpory a pomôžeme ti dostať sa späť.

Ďalšie články