Avancerat kontoskydd

Avancerat kontoskydd gör att inloggning med din e-post bara sker via länk. I stället för en kod med 6 tecken som någon kan försöka gissa loggar du in genom att öppna länken vi mejlar dig, så att ingen kan gissa sig in på ditt konto.

Vad som ändras när det är på

  • •

    Inloggningsmejl innehåller bara en länk. Inloggningskoder är avstängda, och alla koder som anges avvisas.

  • •

    Enheter loggas ut efter 14 dagar utan användning, i stället för 30.

  • •

    Inloggning med Discord, Google, GitHub eller X fortsätter att fungera som vanligt.

  • •

    Vi mejlar dig varje gång det slås på eller av, så att du vet om någon annan ändrar det.

Konton som har det på automatiskt

Verifierade konton, samarbetspartner och Snipp-personal är de mest sannolika målen för kontokapningar, så avancerat kontoskydd är alltid på för dem och kan inte stängas av.

Slå på eller stänga av

Du kan slå på eller stänga av det när som helst i dina kontoinställningar.

Utelåst?

Om du inte kommer in på ditt konto, kontakta vårt supportteam så hjälper vi dig in igen.

Fler artiklar